Zee-adventure sportkamp

Je bent sportief en een echte waterrat? Dan is het zee-adventure sportkamp jouw beste keuze.

Programma?

We trekken een paar dagen naar de zee voor golfsurfen, zeeraften, kiten en beachspelen. De andere dagen blijven we in ons centrum voor paintball, quadcrossen, Archery Tag en nog zoveel andere outdoorsporten. Een fantastische mix.

Leeftijd?

8 tot 16 jaar (verschillende leeftijdsgroepen en niveaus)

Waar?

We verblijven in de Dikkebusvijvergîte (Dikkebusvijverdreef 21, 8908 Ieper). Dit is een prachtig vakantiehuis met veel ontspanningsmogelijkheden (volks- en gezelschapsspelen, vogelpik, tafelvoetbal, tafeltennis, biljart, tv, ...). De maaltijden nuttigen we in de cafetaria "het Dikkebusvijverhuis" aan de oever van de vijver en met zicht op de Kemmelberg. Kortom, een schitterend decor.

Wanneer?

  • 9 juli - 13 juli // 16 juli - 20 juli
  • 13 augustus - 17 augustus

Telkens een volledige week van de maandag om 9u30 tot de vrijdag om 16u. Eventueel ook vanaf de zondagavond om 20u (plus € 15). Voor de externen is het vanaf 9u30 tot 16u. Opvang is er elke dag vanaf 8u 's morgens tot 18u 's avonds.

Prijs?

Externaat: € 145 per persoon - Internaat: € 260 per persoon

  • Alle activiteiten, doorlopende begeleiding, verzekering (BA + lichamelijke ongevallen) en vervoer ter plaatse inbegrepen. Bij internaat natuurlijk ook alle maaltijden en verblijf.
  • Bij externaat moeten de deelnemers zelf boterhammetjes en drank meebrengen.
  • En wanneer minstens 3 deelnemers lid zijn van dezelfde club of vereniging en zich inschrijven voor hetzelfde kamp, dan wordt er achteraf € 10 per deelnemer teruggestort aan die club of vereniging (enkel bij internaat)!
  • Het is zeker interessant van een surfpak of wetsuit mee te brengen.
  • Na inschrijving ontvangt u een email met daarop het rekeningnummer van Sporttrack. Na betaling is de inschrijving definitief. Meestal kan een deel van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden via uw ziekenfonds. Best daar eens informeren. Op aanvraag sturen we altijd een fiscaal attest op dat sowieso recht geeft op belastingvermindering.
  • Enkele weken voor het sportkamp wordt dan de laatste informatie opgestuurd wat betreft kledij, planning, enz.
  • Bijkomende info? Mail naar info@sporttrack.be of bel Hans Carryn 0475 455 666.