Paintball en pullpaintball

Paintball spelen in een bos is een leuke groepsactiviteit. Na een korte briefing over de veiligheid, de verschillende zones, het masker en het wapen zijn er bij ons naast de traditionele games als the living flag en total elimination ook enkele zeer originele wedstrijdjes. Het 3-musketiersspel, het collaboratiespel, het standbeeldspel en het strategospel met vlag, maarschalk, spion, verkenners, luitenants, kapiteins, mineurs en ... bommen, zorgen ervoor dat overleg en samenwerken zeer belangrijk zijn.

2 mogelijkheden:

 • Met JT-splatmaster geweren - gewone paintball: met dit type geweer is de inslag van de kogels minder pijnlijk. Toch blijft het fun-gehalte zeer hoog voor jong én oud. Ook wapens voor kinderen.
 • Met schietlappen of katapults - pullpaintball: dit is een manier van paintball spelen waarbij u de verfballetjes wegschiet met een speciaal ontworpen katapult of schietlap. Na elk schot heeft u enkele seconden nodig om te herladen en juist hierdoor zijn tactiek en samenwerken nog belangrijker. Elk spel komt veel meer tot zijn recht. De groep die het best overlegt, wint meestal de wedstrijd.

  De MAX voor teambuilding!!!

  En ook niet onbelangrijk ... er worden minder verfballetjes verschoten, dus altijd kogels voldoende. Geen extra kost!!!

  Eigen uitvinding met octrooi en auteursrechten. Geen enkel ander bedrijf of organisatie mag dit spel spelen en verkopen.

3 versies:

 • de korte jeugd-versie duurt ongeveer 1u30
 • de standaardversie duurt 2u15
 • en de lange versie duurt 3u

In de vermelde prijzen zijn de kogels inbegrepen, en normaal is dit voldoende. Dus kogels genoeg. De korte versie is alleen voor kinderen, maar zij mogen natuurlijk ook voor een langere versie kiezen.

Locaties

In Ieper-Heuvelland, de Vlaamse Ardennen en de Belgische Ardennen spelen we dit spel in onze privé-bossen.

Maar meer en meer spelen we ook paintball op verplaatsing. Dit in een bos of park bij jullie in de buurt. Of we brengen ons mobiel opblaasbaar paintballveld mee en plaatsen dit op een deel van een voetbalveld, grasveld, akker, speelplaats of parking. Onze obstakels worden ter plaatse opgeblazen en spelen maar. Plezier verzekerd.

Vraag meer info of zie verhuur sportmateriaal.

Prijzen

 • Paintball of pullpaintball
 • Paintball of pullpaintball
 • Paintball of pullpaintball
 • Paintball of pullpaintball

Archery Tag

Hier niet met verfkogels, maar met pijl en boog. Net zoals in de Middeleeuwen of zoals in de film "The Hunger Games". Met dat verschil, wie hier geraakt of getagd wordt, kan wel nog het veld verlaten. De pijlen hebben namelijk een zachte foampunt, waardoor je met Archery Tag geen blauwe plekken oploopt. Met een beschermasker op is het spel zeer veilig.

Ook verschillende wedstrijdjes, soms met targets en spots, in verschillende teams. Voor alle leeftijden.

Prijzen

 • Archery Tag
 • Archery Tag
 • Archery Tag
 • Archery Tag

Lasershooting

Lasershooting of lasertag is een altijd spannend en sensationeel actie-spel voor jong en oud. Het is vergelijkbaar met paintball, maar dan zonder verfkogels! Onze laserguns hebben een bereik van ongeveer 100m en schieten infrarood, zoals de afstandsbediening van je tv, waardoor het spelen zeer veilig is.

Bij keuze van de korte versie spelen we op een zelf gemaakt mobiel speelveld, bij de lange versie spelen we meestal in een bos.

Altijd verschillende wedstrijdjes in verschillende teams.

Net zoals paintball en archery tag spelen we dit soms op verplaatsing, al dan niet met onze meegebrachte hindernissen of obstakels.

Prijzen